Steroizii.com - Magazin de steroizi

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Aveţi întrebări?

Messenger: offline

OFF

Comandaţi aici:

0765 011 620

Ajutor Online

Cautare AWB

Anabol Thailanda (100 pastile varsate)

Anabol Thailanda (100 pastile varsate)

90,00 Lei TVA inclus

Disponibilitate:

998 produse în stoc

Anabol Thailanda March Pharmaceutical 10 mg /comprimat

Mai multe detalii

Aveţi întrebări?

Messenger: offline

OFF

Comandaţi aici:

0765 011 620


Aanabol DS este unul dintre cei mai puternici steroizi care sunt capabili sa aduca mari cresteri in masa corporala si musculara. Danabol este unul dintre primii steroizi anaparuti pe piata mondiala si romaneasca, dar s-a dovedit a fi un steroid performant de aceea este foarte folosit si in zilele noastre de catre sportivi, culturisti si cei ce vor un corp armonios cu o pondere mare de masa musculara si forta. Steroidul danabol aduce cresteri rapida in masa , dar poate afecta ficatul si de aceea este recomandat ca odata cu administrarea acestuia sa se foloseaca anumite produse pentru protectia ficatului, cum ar fi Liv 52, silimarina,.
Produsul danabol(methandienone) este un steroid derivat din testosteron care are calitati pronuntate anabolizante si calitati moderat-androgenice.

Produsul Aanabol DS este fabricat in Thailanda de catre compania DS pharma si este 100% original, el fiind disponibil in tot continent-ul asiatic. Produsul de prezinta sub forma unei cutii cu 500 de capsule de 10mg.

Steroidul anabol se combina foarte bine cu steroidul decadurabolin, astfel amplifica efectul acestuia scazand efectele secundare.

Este recomandat ca ciclul cu danabol sa nu depaseasca durata de 8 saptamani, pauza intre cicluri trebuie sa fie de minim 1 luna de zile.

Coş  

(gol)

Produse noi

No new products at this time